Companii

Related Posts

Recrutare Personal Navigant

Emarinar listeaza pentru dumneavoastra cele mai noi si bune oferte de recrutare personal navigant, marinari, ofiteri, cadeti la puncte, sala masini sau electricieni la cele mai avantajoase contracte posibile. Garantat veti putea semna un contract pe masura ce va va multumi din punct de vedere financiar. Nu ezitati sa va depuneti aplicatia pe website-ul nostru.

Ofiteri Punte Si Cadeti

Esti cadet punte sau ofiter de punte? Ei bine, la noi gasiti cele mai avantajoase oferte de la cei mai mari contractanti straini, salarii mari si bonusuri pe masura. Inregistrati-va in portalul nostru, apoi depuneti aplicatia in doar cativa pasi simpli. In cel mai scurt termen posibil veti fi contactat de echipa noastra pentru a semna contractul.

Oferte Marinari Navigatori

Cele mai noi si bune oferte de marinari le gasiti doar pe www.emarinar.ro . Oferim locuri de munca pentru navigatori pe diferite functii si nave, atat la puncte cat si la masina. Punem la dispozitie contracte atat cu firme romanesti cat si cu firme straine, salarii si conditii pe masura.

Locuri De Munca Navigatori

Esti navigator in cautarea unui loc de munca pe mare? Ei bine, noi suntem solutia ! Portalul www.emarinar.ro pune la dispozitia tuturor navigatorilor locuri de munca pe mare cu salarii si contracte reale, fara intermediari, fara costuri ascunse, puteti prinde un contract excelent.Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pe website, apoi sa aplicati la unul din locurile noastre de munca.

Agentii De Crewing Croaziere

Portalul nostru listeaza cele mai noi si mai bune locuri de munca in domeniul maritim. Intra si creaza-ti un cont in 3 pasi simpli, apoi alege una din agentiile de crewing. Toate agentiile de pe website sunt verificate si inmatriculate la autoritatile competente, astfel nu vor aparea probleme in angajarea si respectarea drepturilor dumneavoastra.

We welcome your comments!