Companii

Despre noi ...

     Emarinar.ro vine  in intampinarea marinarilor romani respectiv agentiilor crewing din tara. Site-ul reprezinta un portal de locuri de munca,  in care fiecare marinar isi poate face cont urmarind astfel ofertele disponibile de la toate agentiile de crewing din tara, sau poate urmari anunturile unei anumite agentii de crewing.

     Acesta functioneaza sub supravegherea unei echipe de profesionalisti cu experienta in domeniul  selectiei, recrutarii si plasarii de marinari romani, astfel a format acest site stiind ceea ce urmaresc atat marinarii romani cat si agentiile.
     Am incercat sa punem la dispozitia marinarilor un site , usor de urmarit si utilizat, de asemenea venim in ajutorul lor, punandu-le la dispozitie o serie de teste online, pregatind astfel pentru examenele ce doresc sa le sustina la Autoritatea Navala Romana.
     Din dorinta de veni si in ajutorul agentiilor de crewing, le oferim posibilitatea de a-si face cont si a posta anunturi, de asemenea au acces nelimitat  la baza de date.
     Astfel dorim sa dezvoltam o relatie intre noi si utilizatori bazata pe incredere, transparenta, profesionalism.

      Ne bazam pe:

-Inovatie - incercam sa venim in intampinarea asteptarilor utilizatorilor nostrii (navigatori si agentii de crewing)
-Profesionalism – echipa noastra da dovada de incredere
-Comunicare - ascultam opiniile pro si contra , devenind astfel mai eficienti

     Emarinar.ro este locul in care se reunesc/intalnesc cererile personalului navigant pe toate pozitiile , cu ofertele agentiilor de crewing, astfel punand in evidenta experienta navigatorilor dar si varietatea ofertelor si profesionalismul agentiilor.
     
     Puteti gasi informatii utile si actualizate  din domeniul navigatiei, legislatie utilizata, conventii.
     Atat personalul navigant cat si agentiile de crewing isi pot face cont gratuit, au posibilitatea de a-si modifica/sterge/actualiza ori de cate ori doresc profilul, ofertele. Cei care utilizeaza Emarinar.ro , vor fi raspunzatori pentru un eventual efect , ce poate rezulta din utilizarea autorizata a datelor de autentificare ( parola si user) , prin urmare si de modul de beneficiere a serviciilor oferite de site-ul nostru.

     Utilizati cu incredere site-ul Emarinar.ro ca si marinar sau agent de crewing!